Campania 3,5%

Legea va permite sa directionati anual sau o data la doi ani, catre un ONG, 3,5% din impozitul pe salariu sau pensie pe care il platiti statului. Nu va costa nimic, banii sunt deja luati de stat ca impozit. Trebuie sa completati formularul 230, sa-l semnati si astfel ajutati un copil care are nevoie, o mama singura, o femeie abuzata, o familie necajita. Noi va multumim daca ne sprijiniti sa ajutam in continuare.

Cine poate completa Formularul 230? Toate persoanele care au avut in anul 2020 venituri obtinute din salarii, pensii, activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu au obligația să depuna Declarația Unica. 

Modalitati prin care poti completa si trimite Formularul 230:

Descarca Formularul 230, printeaza-l, completeaza-l si semneaza-l cu pixul. Dupa aceea:

1. Il poti duce direct la ghiseu la adiministrația financiară de care apartii (aici ai lista administrațiilor) ca el să ajungă până pe 25 mai direct la ANAF.

2. Trimite-l prin posta cu confirmare de primire la administratia financiara de care apartii.

ONLINE:

Trebuie sa descarci mai intai programul gratuit Adobe Reader de aici. Apoi descarca Formularul 230, completeaza-l si semneaza-l online, pe telefon sau calculator.

Dupa ce ai descarcat Adobe Reader, (prima versiune de sus), apasa butonul „Instrumente”/ „Tools” si apoi butonul „Completeaza si semneaza”/”Fill and Sign”. Completeaza cu MAJUSCULE campurile libere, unde se cer datele tale. Apasa apoi pe butonul cu iconita unui stilou, unde scrie „semneaza”. Semneaza si trage semnatura in campul de stanga jos, la „Semnatură Contribuabil”. Apoi dai pe salveaza/ done si formularul este completat.

Puteti semna pe o foaie alba si fotografiati cu telefonul semnatura. Apoi adaugati fotografia cu semnatura in formularul 230 completat, la rubrica semnatura contribuabilului.

Trimite formularul completat la adresa de email [email protected] sau pe WhatsApp la nr.0766407561. Daca ai la ANAF un SPV deschis (spatiu privat virtual), incarca acolo formularul completat.

Persoanele care detin un PFA, au incasat venituri din activitati intelectuale, agricole, inchirieri imobile si trebuie sa depuna Declaratia Unica, pot descarca Declaratia Unica, precompletata cu datele asociatiei si pot directiona 3,5% catre Asociatia Soapta Florilor.


Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro