Despre noi

MISIUNE

Asociatia Soapta Florilor sprijina femeile si copiii abuzati, victime ale violentei domestice si ale traficului de persoane, sustine educatia si promoveaza drepturile omului, 

VIZIUNE
Asociatia Soapta Florilor apara drepturile tuturor celor care au nevoie sa le fie aparate drepturile. Trebuie sa invatam sa traim normal. Abuzul nu este normal. Pentru noi, abuz inseamna chiar si o adresare necuviincioasa. Abuzul apare cand educatia lipseste.

SCOPUL                                                                                                                      Sprijinim femeile abuzate si copiii abuzati, victime ale violenței domestice și ale traficului de persoane, oferindu-le servicii de asistență, protecție si reintegrare sociala pentru a-și continua viața în liniște și împlinire. Nu tinem cont de religie, rasa, culoare, natie, orientare sexuala. Le aratam femeilor abuzate, victime ale violetei domestice, o altfel de viata pe care o pot alege. Le oferim sansa reala de a iesi dintr-o relatie abuziva care le pericliteaza viata si pericliteaza viitorul copiilor, daca doresc cu adevarat acest lucru si nu mai exista nicio sansa de reconciliere si vindecare a relatiei, in familie. Nu acceptam ca beneficiari in proiectele noastre, persoane care au fost condamnate penal.

ECHIPA
Echipa asociatiei este formata din specialisti pe diverse domenii de expertiza: psiholigie, medicina, stiinte juridice, management de proiect, marketing si comunicare, IT si personal administrativ (bucatar, sofer, femeie curatenie, administrator centru). Acestia colaboreaza in cadrul proiectelor pentru a obtine rezultatele dorite si a oferi femeilor beneficiare, sansa reala si tot ajutorul de care au nevoie.


Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro