20% din impozitul pe profit

Conform legislației din Romania, firmele care au profit si doresc sa ajute comunitatea, pot sprijini cu maxim 20% din impozitul pe profit un ONG, la alegere, semnând un contract de sponsorizare cu acesta. Asociația Șoapta Florilor este înscrisa in Registru Entităților/Unităților de Cult si poate primi sponsorizări.

Daca doriti sa ne ajutati, puteti descarca foarte simplu de aici, contractul de sponsorizare, dand click pe el.

Veți deveni astfel partenerul Asociației, sigla firmei si numele sau figurând pe pagina site-ului la rubrica PARTENERI si veți fi promovați in materialele de social media de pe site, Facebook si in newsletter transmis miilor de firme din Romania.

Din banii primiți ajutam efectiv cu mâncare, haine, încălțăminte, rechizite, cârti, mobilier, aparatura electrocasnica, medicamente, bani pentru diverse analize medicale, medicamente, scutece si lapte praf, taxe pentru grădiniță, plata chiriilor și a întreținerii, diverse alte nevoi, tabere, sute de copii si mame nevoiașe din tara, care ne cer ajutorul când sunt in situații critice. Pentru fiecare acțiune de ajutor solicitam dovezi, fotografii, procese-verbale semnate de beneficiari.

Va mulțumim si va rugam sa ne contactați daca doriți sa susțineți activitatea asociației, un proiect anume.


Recent Comments

    Doneaza prin EuPlatesc.ro