Ajutor pentru familii nevoiașe, femei și copii abuzați

Proiectul AJUTOR PENTRU FAMILII NEVOIAȘE, FEMEI ȘI COPII ABUZAȚI sprijină în funcție de nevoile individuale, cazuri diverse din comunitate, care au nevoie punctual de ajutor pentru a depăși o situație dificilă în care se află.

Discutăm de ajutor material necesar pentru a depăși o stare de sărăcie extremă generată de diverse momente din viață și întâmplări prin care au trecut beneficiarii proiectului. Ne referim concret la femei abuzate care au ieșit din mediul abuziv, au părăsit locuința de domiciliu împreună cu copiii lor și ne solicită ajutor de urgență pentru a se descurca în situația nouă, precară, în care se află. Solicitările pot fi în legătură cu plata chiriei, ajutor la utilități, alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte, rechizite pentru copii, aparatură electronică și electrocasnică, ajutor pentru diverse situații care țin de cănătate și intervenții medicale, etc…

De asemenea, printre beneficiarii proiectului să numără și familii nevoiașe din țară, care demonstrează că doresc să iasă din starea de sărăcie în care se află și depun eforturi în acest sens, nu consumă alcool, etc… Aceste familii sunt verificate cu sprijinul departamentelor de asistență socială ale pimăriilor din comunele/orașele în care trăiesc.

Scopul proiectului: Ajutor pentru a depăși un moment critic din viață, oferit familiilor nevoiașe, femeilor și copiilor abuzați.

Beneficiarii acestui proiect, sunt în momentul de față, din județele Constanța, Ialomița, Galați, Timiș, Brașov, București, dar pot fi de oriunde din țară, dacă solicită ajutorul și demonstrează că au nevoie de el, îl merită și depun toate diligențele de a se ajuta și ei.


Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro