Cum poti sa ajuti

Daca esti PERSOANA JURIDICA:

Ofera o sponsorizare, daca ai o firma. Ne poti sponsoriza cu 20% din impozitul pe profit pe care il plateste firma statului, fara a depasi 0,75% din cifra de afacere. Sponsorizarea se realizeaza intotdeauna prin semnarea unui contract de sponsorizare intre parti si aduce beneficii legale firmei. Costurile firmei sunt 0 lei si beneficiile multiple, de imagine si morale. Descarca contractul de sponsorizare de aici.

Invita-ne sa participam la targurile caritabile organizate pentru angajati, de sarbatori. Avem obiecte de arta, bijuterii…

Permite angajatilor tai sa faca donatii salariale prin intermediul firmei.

Organizeaza pentru angajatii tai cursuri de dezvoltare prin arta (desen, pictura si arta plastica). Venim cu artisti de exceptie la compania ta si taxa pentru cursuri va reprezenta o donatie pentru femeile abuzate.

Informeaza-ti angajatii despre evenimentele caritabile la care pot participa si incurajeaza voluntariatul corporatist, dubland suma stransa de angajatii tai, in semn de apreciere a implicarii lor.

Daca esti PERSOANA FIZICA:

Faci o donatie. Donatiile se pot face online, pe site-ul asociatiei si pot fi recurente (donezi lunar o suma) sau unice (donezi o singura data), poti dona direct in contul bancar al asociatiei sau poti face o donatie salariala, daca sunt multi colegi care doresc sa sprijine cauza.

Directionezi 2% din impozitul pe venit, completand declaratia 230 pentru asociatia noastra, in perioada ianuarie-31 martie. Te costa zero lei sa faci acest lucru. Banii vin de la stat, nu din buzunarul tau.

Devino fundraiser pentru asociatie si proiectele sale. Poti strange bani pentru copii, femeile abuzate, proiectele de educatie, organizand evenimente caritabile in cadrul companiei la care lucrezi, de la prieteni, cunostinte… De asemenea poti fi fundraiser pe platforma Galantom, Facebook sau alte platforme. Te vom sustine pas cu pas si te vom ajuta cu expertiza si idei creative.

Participi la evenimente sportive si alt tip de evenimente de strangere de fonduri la care asociatia s-a inscris cu proiecte. Vom anunta din timp care sunt aceste evenimente ca sa te poti inscrie la ele.

Iti doneazi ziua de nastere pe Galantom sau Facebook, alte platforme.

Devino voluntar al asociatiei si ajuta-ne in misiunea noastra. Daca esti artist poti dona lucrari in cadrul proiectului Art for the sake of woman. Daca ai talent ca organizator, ne ajuti la evenimente. Oricine poate ajuta intr-un fel sau altul.


Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro