GRAD ZERO – intervenție de urgență pentru femeile abuzate

Programul de interventie rapida GRAD ZERO se adreseaza femeilor abuzate si copiilor abuzati , victime ale violentei domestice, cu un serviciu social complex, multidiscriplinară, care tratează situația holistic, abordând nevoia individuală a victimei,  din mai multe unghiuri: siguranta, protectie, reabilitare psihica, plan individual de relocare si reintegrare sociala, reconversie profesionala si asistenta in obtinerea unui loc de munca.

În cadrul proiectului sunt acceptate:

1. Femei care au obținut deja un ordin de restricție temporar sau judecătoresc și au părăsit casa în care locuiau împreună cu agresorul, mutându-se într-o altă locație, împreună cu copiii.

2. Femei care au părăsit domiciliul, dar nu au ordin de restricție obținut, ci numai plângeri înregistrate la poliție, cu privire la violența domestică din casă.

3. Femei care se confruntă cu violența domestică și doresc să găsească o soluție prin care să părăsească mediul toxic în care trăiesc, împreună cu copiii lor.

Femeile care vor fi acceptate ca beneficiare ale Asociației, vor fi sprijinite material, cu consiliere, asistență juridică, etc…în măsura posibilităților finaciare ale asociației.

Femeile vor fi protejate, numele lor nu vor fi făcute publice, povestea lor va fi publicată folosind un pseudonim.


Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro