Doneaza

Salvand viata unei femei abuzate, salvezi si viata copiilor ei. Pentru ca un copil a carui mama este ucisa prin violenta domestica va fi un copil traumatizat intreaga viata. Un copil care isi priveste mama cand este batuta, este socat, ingrozit, speriat, poate crede ca el este vinovat pentru ceea ce se intampla. Daca mama accepta aceasta situatie pe timp indelungat si nu ia nicio masura ca sa  iasa din situatia generatoare de abuz, copilul va ajunge sa accepte abuzul si sa-l inteleaga ca pe un lucru normal, pe care il va copia, probabil, prin comportamentul sau, la maturitate. Nu mai vorbim despre faptul ca uneori, sunt batuti si mama si copiii. Legea ii considera pe minorii care asista la abuz, ca fiind si ei victime ale abuzului. Ceea ce sunt in mod real.

De asemenea, exista situatii in care copiii au nevoie de ajutor ca sa continue educatia, sa fie sanatosi, viata lor sa intre pe o alta traiectorie. Saracia si abuzul sunt doua dintre cele mai mari obstacole in calea educatiei, a dezvoltarii si a unei vieti bune a unui copil.

Donatie

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro