Doneaza


Organizam in perioada 17-24 iulie 2023, a doua editie a taberei – Educatie si cultura prin arta in Bulgaria. Fiecare grup este format din 20 de copii cu rezultate bune la invatatura, provenind din familii care se confrunta cu diverse probleme (decesul unui parinte, violenta domestica, divortul parintilor, neajunsuri finaciare, pierderea casei, etc…).

Copiii sunt elevi de clasele VI-IX si provin atat din mediul rural cat si din cel urban.

  • Costul taberei pentru un copil, timp de 7 zile, cu transport inclus din judetul copiilor pana in Bucuresti si retur, transport din Bucuresti la Gabrovo si retur, cazare, masa, pachetele pentru drumul de dus, biletele la muzee, inghetata si alte dulciuri, articolele de arta necesare sesiunilor de art-terapie si alte cheltuieli neprevazute cand mergi cu un grup de 20 de copii in tabara, este de 3900 lei.

Orice suma o puteti oferi ajuta un copil sa mearga in tabara. Copiii selectati nu au mai fost niciodata in tabara, pentru ei va fi o experienta noua, de neuitat, unica.

Oferiti o sponsorizare, daca aveti firma. Ne puteti sponsoriza cu 20% din impozitul pe profit pe care il platiti statului, fara a depasi 0,75% din cifra de afacere. Sponsorizarea se realizeaza intotdeauna prin semnarea unui contract de sponsorizare intre parti si aduce beneficii legale firmei. Costurile firmei sunt 0 lei si beneficiile multiple, de imagine si morale.

Puteti dona online pentru campanie sau puteti semna un contract de sponsorizare, daca reprezentati o firma. Contractul de sponsorizare il puteti descarca de aici.

Donatie

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro