Doneaza


Campania „Imbraca un copil pentru iarna” isi propune sa stranga fondurile necesare pentru a cumpara imbracaminte si incaltaminte de iarna pentru 30 de copii. Coletul cadou pentru un copil contine:

  • 1 pereche cizme – 150 lei
  • 1 geacă impermeabila – 200 lei
  • 1 polar gros – 100 lei
  • sosete – 30 lei
  • dulciuri – 20 lei
  • transport 50 lei

Costul pachetului cadou pentru un copil este de 550 lei.

Orice suma puteti dona ne va ajuta sa cumparam ceva din pachet. Cu ajutorul dumnevoastra vom imbraca un copil pentru iarna.

Donatie

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro