Doneaza


Tabara organizata in vacanta de toamna a copiilor pentru un grup de 20 de copii cu rezultate bune la invatatura, provenind din familii care se confrunta cu diverse probleme (decesul unui parinte, violente domestica, divortul parintilor, saracie, pierderea casei, etc…).

Copiii sunt elevi de clasele VI-IX si provin atat din mediul rural cat si din cel urban.

  • Costul taberei pentru un copil, timp de 7 zile, cu transport inclus din judetul copiilor pana in Bucuresti si retur, transport din Bucuresti la Gabrovo si retur, cazare, masa, pachetele pentru drumul de dus, biletele la muzee, inghetata si alte dulciuri, articolele de arta necesare sesiunilor de art-terapie si alte cheltuieli neprevazute cand mergi cu un grup de 20 de copii in tabara, este de3900 lei.

Ofera o sponsorizare, daca ai o firma. Ne poti sponsoriza cu 20% din impozitul pe profit pe care il plateste firma statului, fara a depasi 0,75% din cifra de afacere. Sponsorizarea se realizeaza intotdeauna prin semnarea unui contract de sponsorizare intre parti si aduce beneficii legale firmei. Costurile firmei sunt 0 lei si beneficiile multiple, de imagine si morale. Descarca contractul de sponsorizare de aici.

Donatie

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro