Doneaza


Asociatia Soapta Florilor lanseaza editia a -II-a a campaniei „Imbraca un copil pentru iarna”.

Aceasta campanie face parte dintr-un program mai amplu de combatere a abandonului scolar din cauza saraciei, prin sprijinirea copiilor provenind din familii nevoiase cu haine groase de iarna, rechizite si alimente.

Pachetul standard – 550 lei- pe care il oferim fiecarui copil inscris in campanie curpinde urmatoarele bunuri:

  • cizme iarna – 150 lei
  • geaca groasa – 200 lei
  • polar/pulover – 100 lei
  • sosete groase – 50 lei
  • transport colet – 50 lei

Anul trecut am imbracat impreuna 295 de copii din toata tara.

„“Sa imbraci sase copii e foarte greu. De obicei, le cumpar haine la cei mici, pe rand, din alocatii, iar cei mari, care merg la scoala, rabda si asteapta sa le vina randul. Lor le iau de la un second hand, ce se poate. Nu am cum sa le iau haine noi sub nicio forma. La toti odata, nici o sansa. Cand au primit iarna trecuta, toti sase, cizme, geci, pulovere si sosete groase de la asociatia Soapta Florilor, a fost sarbatoare. A venit frigul si deja ii imbrac cu ele si anul acesta ca sa mearga la scoala si gradinita. A fost un mare ajutor pentru copii, pentru familia noastra. ”  Ana-Maria A. Beclean, Bistrita.

Puteti dona online pentru campanie sau puteti semna un contract de sponsorizare, daca reprezentati o firma. Contractul de sponsorizare il puteti descarca de aici.

Donatie

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro