Sute de copii imbracati in campania „IMBRACA UN COPIL PENTRU IARNA”

  • 0

Sute de copii imbracati in campania „IMBRACA UN COPIL PENTRU IARNA”

Category:Uncategorized

Campania „Imbraca un copil pentru iarna” a reusit cu sprijinul donatorilor privati si al companiilor sa imbrace cu haine groase si cizme de iarna, 295 de copii din tara si sa ajute peste 50 de familii cu bunuri de care aveau nevoie pentru a traversa mai usor iarna si a se bucura de sarbatori linistite.

Fiecare copil dintre cei 295 a primit un pachet cadou continand o geaca calduroasa de iarna, un polar, cizme si sosete, iar unii au primit si caciuli groase.

Doua familii au primit sobe cu lemne si accesoriile necesare, una a primit lemne de foc, 7 copii au beneficiat de lapte praf si scutece, doi copii au primit ochelari noi, doi copii au primit aparatura medicala de care aveau nevoie, 27 de familii au primit in dar 35 de paturi groase, o familie a primit un televizor nou si alimente, s-au donat dulciuri si carti pentru cateva zeci de copii si haine pentru doua mame aflate in nevoie. Toate bunurile au fost noi.

Companiile Cargill, Rafinare Luckoil, Amozon Romania, Inditex Romania si GetsBet au oferit fiecare cadouri de Craciun unui numar desemnat de copii din familiile pe care le sprijina asociatia sau din comunitatile cu care colaboram. Treizeci si trei de donatori privati au sustinut cate un copil sau mai multi pentru a fi imbracati, iar 6 parsoane juridice au oferit sponsorizari pentru haine si restul de bunuri necesare familiilor in nevoie.

Le multumim mult pentru sprijinul oferit in campanie, firmelor Quattro Intersped SRL, EFTEC Romania, Dotto Telecom, Critical Technologies, Eurocor SA, Scat Sistem SRL, Leaseplane Romania, Neotronix, Royal Trans SRL, Personal Credit Advisor SRL, Dobre si Fiii SRL, Consolights SRL.


Leave a Reply

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro