Rechizite pentru 122 de elevii ai scolii gimnaziale Suditi

  • 0

Rechizite pentru 122 de elevii ai scolii gimnaziale Suditi

Category:Campanii,Proiecte,Stiri

Inceputul de an scolar a sosit pentru cei 122 de elevi ai scolii generale din comuna Suditi, judetul Ialomita, cu un cadou frumos si util: rechizite scolare.

Fiecare copil a primit un ghiozdan si rechizitele necesare fiecarui an de studiu. De la caiete, pixuri, stilouri, truse de geometrie, carti pentru lectura suplimentara obligatorie, pana la penare utilate cu tot ceea ce trebuie, creioane colorate, acuarele si blocuri de desen, rezerve pentru stilouri, foarfece, mape, plastelina, pahar pentru pictura, ascutitoare, guma de sters, pana si pasta corectoare si alte lucruri utile elevilor mai mici, precum hartie creponata, lipici, etc…

Cu mare incantare si apreciere au fost primite de catre profesori, caietele de lucru la matematica, romana, fizica, franceza, educatie fizica, pe care elevii vor lucra intregul an, caiete care au fi trebuit sa fie achzitionate de catre pariti pe parcursul anului scolar.

Bucuria a fost nu numai a elevilor, care au explorat cu curiozitate cutiile cadou, ci si a parintilor care au fost scutiti astfel de o cheltuiala destul de mare si care intr-o familie cu mai multi copii, destabilizeaza bugetul familiei la inceputul fiecarui an scolar.

De asemenea, scoala a fost dotata cu o imprimanta noua si un videoproiector, intrucat cele vechi nu mai functionau si era nevoie de ele pentru un act didactic educational de calitate.

Actiunea de sprijin a elevilor din comuna Suditi cu rechizite face parte din proiectul IMPREUNA AJUTAM UN SAT, finantat de firma CARGILL ROMANIA, care a decis sa sprijine comunitatea ialomiteana SUDITI, prin proiectul asociatiei. Cu aceasta actiune lansam proiectul, care urmareste combaterea abandonului scolar prin sprijinirea actului educational in comunitate, prin sprijinirea copiilor care provin din familii dezavantajate, cu rechizite, haine, alimente, informatii, dar si dotarea si functionarea unei cantine sociale pentru scolari.


Leave a Reply

Recent Comments

    Doneaza prin EuPlatesc.ro