Un camion cu haine noi in dar pentru trei comune dobrogene

  • 0

Un camion cu haine noi in dar pentru trei comune dobrogene

Category:Uncategorized

Peste 1600 de kilograme de haine noi donate de firma MILBRO TEXTILE din Bucuresti au ajuns pe data de 28 noiembrie 2023 in comunele Seimeni, Silistea si Tortomanu din judetul Constanta, ca dar din partea Asociatiei Soapta Florilor&Mos Craciun, pentru copiii din aceste comune si parintii lor.

Sponsorizarea a constat in haine sport si nu numai pentru copii si adulti, geci, pulovere, tricouri, pantaloni lungi si scurti, hanorace, pijamale, rochii si fuste, dar si produse sportive precum mingii de fotbal si rugby, saniute, casti si ochelari pentru innot, ochelari si casti pentru schi, manusi, caciuli, combinezoane impermeabile pentru munca.

Multumiri si firmei de transport AS TEHNIC SRL din Bucuresti care a asigurat pro bono camionul necesar pentru transportul bunurilor in judetul Constanta.

Sute de copii vor primi in dar de sarbatori cadouri utile si noi, de calitate, care ii vor ajuta sa depaseasa mai usor temepraturile reci si la vara, sa fie echipati corespunzator pentru a face miscare si sport de performanta.


Leave a Reply

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro