Când nimeni altcineva nu te ajuta

  • 0

Când nimeni altcineva nu te ajuta

Category:Proiecte,Stiri

Cererile de ajutor primite sunt din cele mai diverse, in functie de nevoile oamenilor pe care ii sustinem.

Uneori ajutor inseamna sa platesti cheltuielile de spitalizare pentru un insotitor, o mama singura care a stat cu cei doi baietei mici ai sai internati in spital timp de o luna si jumatate, lasand doua fetite singure acasa, intr-o comuna din Teleorman. Nu poti refuza fiindca aceasta femeie munceste si castiga 900 de lei pe luna, ingrijind o batrana. Munceste, nu cerseste. Face eforturi pentru a-si creste cei patru copii, pe care ii ingrijeste singura, dupa divortul de fostul sot, care era agresiv cu ea. Este una dintre beneficiarele asociatiei pe care am sprijinit-o si o sprijinim cu alimente, masina de spalat, haine, rechizite si alte bunuri.

La fel, nu puteam refuza o cerere pentru achizitia ochelarilor pentru un baiat dintr-o familie monoparentala, unde mama este asistent personal pentru celalalt fiu al sau, care sufera de autism si face dese crize de epilepsie, lasand-o astfel pe femeie fara nicio sansa de angajare la un alt loc de munca. O mama care plateste 1200 de lei chirire pe luna, dintr-un salariu de 1500 de lei si care trebuie sa isi sustina cei doi copii. Asociatia nu numai ca i-a cumparat copilului ochelari, dar ajuta de un anade zile cu plata a jumatate din chirie, cu alimente, haine, incaltaminte, rechizite si alte bunuri.

Si fiecare familie din proiectele noastre este sustinuta ori de cate ori ne contacteaza cu o urgenta, in masura posibilitatilor noastre.


Leave a Reply

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro