200 de copii au primit încălțări sport, noi, de Paște

  • 0

200 de copii au primit încălțări sport, noi, de Paște

Category:Campanii,Proiecte,Stiri

Campania de Paște CEVA NOU, CEVA UTIL, care și-a propus să încalțe cu pantofi sport, 50 de copii din fmilii monoparentale sau care se confruntă cu violența domestică, a reușit să încalțe 200 de copii, cu sprijinul oamenilor inimoși din țară.

Întrucât toți părinții știu cât de mulți bani au dat și dau pe încălțămintea copiilor și cât de repede le crește acestora piciorul făcând încălțările noi să devină inutile, această campanie s-a bucurat de un succes deosebit, implicând companii și persoane private.

Au sponsorizat cu produse și bani, firmele Cenarbet (Gets Bet), Orbico Beauty SRL, Mar trans Company, HidroTop Construct, Aktiv Brand Shoes si au cumparat incaltari anagajatii companiilor Petroserv-Rafinare Lukoil, Electrica SA si Electrica Furnizare SA, Elefant.ro.

Încălțămintea a ajuns la 130 de copii, cu ajutorul firmei Fan Curier, care a livrat coletele în toată țara, pro bono, având grijă ca acestea să ajungă înainte de Paște, pentru ca micuții destinatari să se înnoiască așa cum cere tradiția și să se bucure de duliciurile primite.

Resul de 70 de încălțări noi și alte perechi de încălțări puțin uzate, au fost duse la Bordușani, jud. Ialomița, unde s-au dăruit copiilor provenind din familii fără posibilități, mulți dintre copii mergând la școală încălțați cu papuci.

Mulțumim tuturor sponsorilor și donatorilor individuali care au făcut posibil să aducem atâta bucurie de aceste sărbători.


Leave a Reply

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro