Campania Oferă-le un zâmbet! Poate fi singurul.

  • 0

Campania Oferă-le un zâmbet! Poate fi singurul.

Category:Campanii,Stiri

Asociația Șoapta Florilor a devenit partener oficial al Primăriei Sectorului 3 și al DGASPC sector 3, în campania de conștientizare OFERĂ-LE UN ZÂMBET! POATE FI SINGURUL. derulată în perioada 1-8 martie 2021, prin organizarea mai multor evenimente dedicate femeilor abuzate, mamelor singure, mamelor minore și femeilor care se confruntă cu diverse greutăți din sectorul 3 și nu numai. Sponsori ai campaniei: SC SARANTIS SRL – brand ELMIPLANT și SC Papillon Laboratoires Cosmetique Romania – brand LONCOLOR, PARK LAKE SHOPPING MALL.

Evenimentele incluse în campaie sunt:

  1. Ședințe gratuite de înfrumusețare la coafor, pentru un nummăr de 30 de femei, victime ale violenței domestice. Au acceptat să ajute saloanele ATTITUDE, ADDICT, GLOW UP, MARIA’S HAIR STYLE și MINIS.
  2. Masă rotundă organizată de către Primăria Sectorului 3 și DGASPC sector 3, în colaborare cu ONG-urile de profil din capitală, care lurcrează cu victimele violenței domestice, victime ale traficului de persoane, etc…
  3. Expoziție foto – tematica violența asupra femeilor – cu licitație online pentru susținerea adăpostului Sfânta Maria deținut de DGASPC sector 3.
  4. Eveniment de dăruire cadouri de 8 martie, femeilor – victime și foste victime ale abuzului din sectorul 3 al capitalei, de la mai multe ONG-uri de profil, mame minore, mame singure și cu diverse probleme, aflate în grija DGASPC:

Leave a Reply

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro