Alimente pentru 18 familii nevoiașe, cu 61 de copii

  • 0

Alimente pentru 18 familii nevoiașe, cu 61 de copii

Category:Stiri,Uncategorized

Cel mai des, familiile nevoiașe solicită hrană pentru copii. Mai rar, haine, încălțăminte, medicamente, rechizite sau alte bunuri. Fiindcă un copil nu înțelege de ce trebuie să se culce flămând sau de ce alții au și el nu.

În cadrul proiectului „Ajutor pentru familii nevoiașe, mame și copii abuzați”, sprijinit de SN Nuclearelectrica SA, am ajutat cu pachete consistente de alimente, familii monoparentale și foarte sărace, cu mulți copii sau cu o situație dificilă. Familiile provin din județele Ialomița, Brașov, Teleorman, Constanța și Caraș Severin.

Bucuria mamelor când au cumpărat elimentele sau când le-au primit acasă, a fost sinceră și deplină, mai ales când trebuie să te descurci și să hrănești 3-4 copii numai din alocații, fără un alt ajutor de la stat.

Pachetele cu alimente sunt ca o gură de aer pentru aceste familii, care primesc o mână de ajutor în momentele grele, când sărbătorile par să aibă loc în tristețe, fiindcă nu au ce le pune pe masă copiilor.

Ne bucurăm că am adus puțină bucurie în viața lor și că le-am fost alături într-un moment dureros, când orice familie ar trebui să simtă bucuria sărbătorilor.


Leave a Reply

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro