Cadou de Crăciun pentru o familie de tineri din Bordușani

  • 0

Cadou de Crăciun pentru o familie de tineri din Bordușani

Category:Stiri,Uncategorized

Familia Camelia și Andrei, împreună cu cele două fetițe mici pe care le au, trăiește într-o casă mică, din bunăvoința unei familii din comuna Bordușani, care le-a oferit gratuit o cameră și un mic hol să își crească fiicele. Camelia gătea pe un reșou care nu mergea bine, spăla la mână lucrurile a dou copii mici, nu avea un frigider în care să păstreze în stare bună hrana copiilor, nici un șifonier pentru hainele familiei, pe care le depozita prin cutii sau pe jos.

În cadrul proiectului Ajutor pentru familii nevoiașe, mame și copii abuzați, sprijinit de SN Nuclearelectrica SA, familia a primit de sărbători, un cadou util, care le îmbunătăți viața copiilor. Camelia s-a bucurat să scape de corvoada spălării la mână a rufelor, fiindcă a primit o mașină de spălat semiautomată, care se potrivește bine condițiilor existente din casă. Combina frigorifică îi va ajuta să păstreze în siguranță hrana familiei, iar aragazul nou, să prepare mai rapid mâncarea zilnică pentru cei mici și soț.

Un pat surpaetajat pentru fetițe, dotat cu saltele, perne, pilote și lenjerii, a fost cumpărat pentru a oferi copiilor un loc comod și numai al lor, pentru o perioadă îndelungată de acum încolo. La fel, șifonierul a ajuns în casă pentru a ajuta părinții să păstreze ordinea necesară în casă și hainele în bună stare.

Cadoul a fost apreciat și a adus multă bunurie în familia acestor doi tineri lipsiți de posibilități materiale, urmărind să crească nivelul de trai al copiilor și să mobilizeze părinții să își dorească și să lupte pentru a le oferi copiilor lor, mai mult.

Familia a primit și alimente pentru a avea o masă îndestulată de sărbători și după.


Leave a Reply

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro