ART for the SAKE of WOMAN

  • 0

ART for the SAKE of WOMAN

Category:Proiecte

Art for the Sake of Woman este un proiect al Asociatiei Soapta Florilor, realizat in parteneriat cu comunitatea online A Different Type of Art si artisti din lumea intreaga, care doneaza lucrari spre a fi oferite in dar persoanelor care ajuta cu bani asociatia, oferind sponsorizari sau donatii in bani.

Conceptul este inovativ si implica o colaborare unica intre artisti, promoteri ai artei si o cauza caritabila – a femeilor abuzate. Arta devine liantul care uneste prin frumusetea sa oamenii si vindeca rani provocate de violenta domestica si traficul de persoane, aducand fondurile necesare oferirii unor servicii sociale de calitate, femeilor aflate in suferinta.

Proiectul se deruleaza in mediul online si offline.

  • In mediul online, prin solicitarea obiectelor de arta donate de artisti, de pe pagina de facebook a asociatiei, in schimbul unei donatii realizate sau de pe pagina: http//:
  • In mediul offline, prin organizarea de expozitii cu vanzare si evenimente de arta, menite a strange fonduri pentru proiectele asociatiei.

Proiectul a inceput in septembrie 2019, cu o licitatie online si cu un vernisaj organizat pe data de 2-3 Septembrie 2019, la Hotel Vega din Mamaia, judetul Constanta, dar va continua cu numeroase evenimente de arta organizate in Bucuresti, in tara si probabil, si in strainatate.

Pana in prezent s-au alaturat proiectului un numar de 33 de artisti din Romania, Bosnia, Marea Britanie, Israel, USA, Germania, Danemarca.

Hall of Faim and Generosity, cu artistii care au donat lucrari de arta, obiecte vestimentare unicat, jucarii si bijuterii handemade:

Ellectra, UK

Marko Barisic, Bosnia

Marijana Loncar Desancic, Bosnia

Noa Tam, Israel

 Livia Radu din Statele Unite ale Americii

Cristina Dan, Danemarca

Sara Travici, Germania

Florin Liviu, UK  

România:

Trick Patrick

Viviana Aftenie

Maria Teodorescu

Ovidiu Felipov

Ana Maria Zgubea

Cristina Mazărean

Mădălina Jiji

Sinziana Romanescu

Aurel Constantin Păduraru

Răzvan Dumitru

Antonio Bagio

Alexandru Serbănescu

Lelia Rus Pîrvan

Teona Sîrbu

 Vero Dia

Mihai Flueraru

Cristian Ogredof

Urkon Elemer

Andrei Doru

Nazarie Anca

Raina Stefanov

Cristian Hancu

Gabriela Licu

Bunica Atnat


Leave a Reply

Comentarii recente

    Doneaza prin EuPlatesc.ro