Cantina sociala pentru copiii din Suditi, in lucru

  • 0

Cantina sociala pentru copiii din Suditi, in lucru

Category:Uncategorized

De la jumatatea lunii septembrie am demarat lucrarile de amenajare ale cantinei sociale din comuna Suditi. In aceasta cantina vor servi masa de pranz 100 de copii care merg la scoala, pentru a preveni abandonul scolar in comunitate. Asociatia Soapta Florilor a achizitionat toata aparatura necesara pentru dotarea bucatariei si a salii de mese, bunuri care vor fi instalate, montate cu sprijinul oamenilor din comunitate.

Sponsorul unic al proiectului este compania Cargill Romania. Aceasta a decis ca o cantina sociala este de mare ajutor pentru o comunitate, motiv pentru care a sponsorizat proiectul.

Intrucat cladirea in care va fucntiona cantina este noua, a fost nevoie sa se fializeze lucrarile de amneajare interioare mai intai, adica sa se puna gresie si faianta (primite de la Leroy Merlin) si sa se zugraveasca.

Apoi, au sosit de la firme dedicate, aparatura necesara, camera frigorifica, lazi frigorifice, aragaz, cuptor, hota si tot ceea ce este necesar pentru a avea o bucatarie dotata corespunzator, rafturi pentru depozitare, mobilier pentru sala de mese. Inca se lucreaza la montajul si amenajarea celor doua spatii destinate bucatariei.


Leave a Reply

Recent Comments

    Doneaza prin EuPlatesc.ro