130 de copii din Valea Ciorii au primit rechizite

  • 0

130 de copii din Valea Ciorii au primit rechizite

Category:Campanii,Stiri

La inceputul anului scolar 2024-2025, toti cei 130 de copii care invata la scoala gimnaziala din comuna Valea Ciorii au primit in dar rechizite si au inceput scoala cu uniforme noi.

Asociatia Soapta Florilor a reusit cu bucurie sa achizitioneze pachete cadou cu rechizite, pentru toti elevii scolii. Aceste pachete au inclus un ghiozdan, rechizitele necesare fiecarui an de studiu, caiete, caiete de lucru pentru materii precum matematica, limba si literatura romana, limbra franceza, biologie, fizica, educatie civica, dar si carti incluse pe lista lecturilor obligatorii ale elevilor. Nu au lipsit nici plastelina, acuarele, pensule, blocuri de desen, carioci, creioane, penare echipate, multe pixuri si stilouri cu rezerve, truse de geometrie si tot ceea ce au nevoie elevii la clasa pregatitoare, la activitatile de lucru manual.

Bucuria elevilor care au gasit pe banci cutiile, dimineata sau dupa amiaza cand au venit la scoala, a fost sincera, iar curiozitatea i-a facut sa desfaca in cateva secunde cutiile si sa exploreze fiecare lucrusor gasit in ele. Preferintele au fost diferite, dar toti s-au aratat incantati de cadoul primit, rechizitele fiind de calitate.

Multumiri sponsorilor care ne-au ajutat sa sprijinim toti elevii scolii din Valea Ciorii. Acestia sunt: Gets Bet, RAP Development, SC Bauelemente SRL si Orion Innovation SRL.


Leave a Reply

Recent Comments

    Doneaza prin EuPlatesc.ro